Logga in

Glömt lösenord?
Skapa konto

Nyheter

ONLINE HJÄLP

Nu kan du få hjälp via vår online support. Läs merNya aktiviteter

Våra nyaste aktiviteter på deltagarinfo.se Frisbee - Handboll - Brännboll - Minigolf - Mammaträff... Läs mer

Annons

Annonsera hos oss


Annonsera på deltagarinfo.se
Som en växande grupp-portal som gör det lätt att hålla ordning på gruppers tillfällen är deltagarinfo.se ett mycket bra sätta att sprida ditt varumärke.

Ditt varumärke kommer synas och nå ut till olika grupper i samhället, allt ifrån sport och studiegrupper, styrelser och möten av olika karaktär till tjej och grabbträffar.

Med den största målgruppen i generationen 25-65 år är deltagare av detta online verktyg ett bra sätt att få ut ditt budskap på bred front. Den typiska besökaren på deltagarinfo.se är delaktig i en aktiv grupp som har återkommande träffar varje vecka. Deltagarinfo.se är en väl renomerad tjänsteportal sedan den grundades 2007.

Annonsformat inkluderar banners i formaten 729*90, 125*125, 120*120, 120*60 samt text baserad reklam. Deltagarinfo.se erbjuder kampanjplats för målinriktad material men även annonsplatser för stärkande av varumärke.

Kontakta oss för mer information om målinriktad kampanj eller stärkande av varumärkes profil, vänligen e-posta oss dina kontaktuppgifter och önskemål för samarbete på reklam@deltagarinfo.se.

Reklam